Lediga jobb

 • Postad 2016-04-06

  Underhållsingenjör Mekanik

  Till vår underhållsavdelning söker vi nu en Underhållsingenjör Mekanik vars huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är att planera, kontrollera och vidareutveckla underhållsarbetet inom mekanik. Du gör reparationsbeställningar internt och externt på tjänster, material och reservdelar.

  Läs hela jobbansökan ›
 • Postad 2016-04-04

  Drifttekniker

  Till avdelning Energi söker vi två drifttekniker. Du kommer i huvudsak att arbeta med övervakning och styrning av processen för produktion av ånga och el. Du kommer också att arbeta med ångdistribution, rökgasrening och fastbränslehantering samt underhåll av anläggningen.

  Läs hela jobbansökan ›
 • Postad 2016-03-29

  Marknadsassistent/koordinator

  Som Marknadsassistent/ -koordinator på Fiskeby har du som uppgift att systematisera och underhålla försäljningsprocessens CRM samt bearbeta och distribuera försäljningsstatistik och nyckeltal.

  Läs hela jobbansökan ›
 • Postad 2015-12-07

  Automationsingenjör

  Som automationsingenjör kommer du att ha en bred och verksamhetsnära roll där du driver egna projekt eller deltar som projektmedlem i andra projekt.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande:

  Läs hela jobbansökan ›
 • Postad 2015-12-07

  Fabrikschef Energi

  I rollen som fabrikschef Energi ansvarar du för att leda, driva och utveckla arbetet och processerna i Fiskebys avfallsförbränningsanläggning, som stod färdig 2010.  

  Läs hela jobbansökan ›
 • Postad 2014-06-02

  Spontanansökan

  Vi tar emot spontanansökningar. Du är välkommen att skicka personligt brev och cv till ansokan@fiskeby.com

  Läs hela jobbansökan ›